GERİ

PANDEMİ GÜNLERİNDE HİJYEN KURALLARI

Nisan 11, 2020

Salgın döneminde, dikkat etmemiz gereken hijyen kuralları nelerdir?

Pandemi Günlerinde Hijyen Kuralları” başlıklı buluşmamız, Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi Klinik Eğitim Süpervizörü Ebru Dönmez’in konuşmacılığında ve Değişim Elçilerinden Nilgün Kutluata moderatörlüğünde, 11 Nisan Cumartesi günü çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Karşılaşmalar, öğretmenlerin ya da farklı disiplinlerden kişilerin, ilham veren bir konuşma yaptığı ve katılımcılarla soru-cevap bölümü içeren etkinliklerdir. Dijital Karşılaşmalar Türkiye’nin her yerinden eğitimcilerin katılımına açık ve ücretsizdir, ancak katılım kontenjanla kısıtlıdır.

 


Ebru Dönmez Hakkında

Koç Üniversitesi Hemşirelik Lisans (2003), İstanbul Üniversitesi Halk Sağlığı Hemşireliği Yüksek Lisans (2010) mezunudur. 2007 yılından bu yana Amerikan Hastanesi’nde Koroner Yoğun Bakım Hemşiresi, Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi olarak çalışmış; 2020 itibariyle Klinik Eğitim Süpervisorü olarak görev yapmaktadır. Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nin Okulda Hijyen sosyal sorumluluk projesinin eğitmenidir.

Nilgün Kutluata Hakkında

1985’te Muğla’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Muğla-Ortaca’ da tamamladı.2007’de Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. 2008 yılında İstanbul’da sınıf öğretmenliğine başladı. 2012’den beri eğitimde drama yöntemiyle çalışmaktan keyif almakta ve kendini bu alanda geliştirmektedir. Öğrenci ve veli sahne çalışmaları ile çatışma çözme becerilerine yönelik çalışmalar yaptı. 2016’da Uluslararası Öncü Eğitimciler Derneği’nin Üsküp’te gerçekleştirilen Sınıf Öğretmenleri Zirvesi-II’ de öğrenci-veli işbirliğini ele alan çalışmalarını sundu. Yerel düzeyde yürüttüğü proje ve çalışmalar ile çocuklara kitap okuma sevgisini geliştirmeye yönelik çalışmalarından çeşitli ödüller aldı. Halen bir devlet okulunda sınıf öğretmenliği yapan Kutluata, Öğretmen Ağı Yaratıcı Değişim Elçilerindendir.

 

 

 

 

 

Tarih
2020-04-11 16:00 - 17:30
╲╱