GERİ

MÜZİKLİ SINIF VE UKULELE ATÖLYESİ

Şubat 22, 2020

Saat: 10:00-16:00

Okul ortamlarında öğrencilerin süreçlere verimli katılımını mümkün kılmanın bir çok yolu vardır. Ders içeriklerini farklılaştırmanın ve katılımı artırmanın en etkili bir yollarından biri de, müzik kullanımıdır.

“Müzikli Sınıf ve Ukulele” başlıklı atölye, sınıf öğretmenlerinin çalgı çalabilme becerilerini keşfetmesini sağlamak, ukulele hakkında bilgi vermek, temel enstrüman çalma becerileri kazandırarak basit çocuk şarkılarına enstrümanlarıyla basit düzeyde eşlik etme becerilerini geliştirmeyi hedeflemektedir. Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Ahmet Öztabak’ın yürütücülüğünde ve yine Değişim Elçilerinden Gülben Bulur’un moderasyonundaki atölye, 22 Şubat Cumartesi günü, 10:00 - 16:00 saatleri arasında, Denizli Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı’nda gerçekleşecek.

Öğretmenden Öğretmene, öğretmenlerin, ilgi ve uzmanlık alanlarından, bireysel ve mesleki becerilerinden yola çıkarak geliştirdikleri ve kendi iyi örneklerini meslektaşları ile paylaştıkları atölyelerdir. Etkinlik, branş ya da deneyim fark etmeksizin tüm öğretmenlerin katılımına açık ve ücretsizdir ancak katılım kontenjanla sınırlıdır. Lütfen başvurmayı unutmayın! 

 

Ahmet Öztabak Hakkında

Ahmet Öztabak, 1992 yılında Denizli de doğdu. 2006 yılında Denizli Hakkı Dereköylü A.G.S.L müzik bölümünü kazanıp, yan flüt ve piyano enstrümanlarında eğitim aldı.  2014 yılında Denizli Pamukkale Üniversitesi Müzik Öğretmenliğinden mezun oldu. Üniversite öğrenciliği sırasında Orff Schulwerk ile tanışıp birçok seminerde Türk ve Yabancı eğitmenlerde çalışma fırsatı buldu. Çeşitli gruplarda yan flüt ve saksafon ile, üniversite topluluklarında korist olarak  konser ve turnelere katıldı. Çeşitli tiyatro oyunlarında oyuncu, müzisyen ve yönetmen olarak görev aldı. 2015-2019 yılları arasında Denizli Final Kolejlinde müzik öğretmeni olarak görev yaptı. Şu anda aynı kurumda müdür yardımcısı olarak çalışmaktadır.

Gülben Bulur Hakkında

Gülben Bulur, 1994 yılında Sivas'ta doğdu. 2017 yılında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Eğitim hayatına yüksek lisans ile devam etmekte olan Bulur, aynı zamanda özel bir kurumda okul öncesi öğretmeni olarak çalışmaktadır. Öğretmen Ağı'yla öğrencilik hayatında tanışmış ve şu an Değişim Elçisi olarak olarak Ağ etkinliklerine katılmaktadır.

 

Tarih
2020-02-22 10:00 - 16:00
Konum
Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı
Merkezefendi / Sümer Mahallesi
No:116 / Çal Caddesi
Denizli Merkez / Denizli, 20040
╲╱