GERİ

OKULLARDA BARIŞ KÜLTÜRÜ KURGULAMAK İÇİN UYGULAMA ÖRNEKLERİ

Şubat 14, 2020

14 Şubat 2020 günü, "Okullarda Barış Kültürü Kurgulamak için Uygulama Örnekleri" başlıklı Karşılaşmalar etkinliğinde, müzakere ve akran arabuluculuk yaklaşımını kullanarak okullarda nasıl barış ve uzlaşma kültürünü yaşatabileceğimizi konuştuk. Farklılıklarla bir arada yaşama becerimizi artırmaya katkı sunan etkinliğin yürütücülüğünü üstlenen Yasemin Gültekin'e ve moderatör Betül Aydın'a çok teşekkürler. Etkinliğin gerçekleşmesine katkı ve desteklerinden ötürü Bolu Bağışçılar Vakfı'na ve katılan herkese teşekkürler! #Karşılaşmalar #DeğişimÖğretmenle

 

Yasemin Gültekin Hakkında

Yasemin Gültekin 2008 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu.13 senedir çeşitli özel kurumlarda PDR Uzmanı olarak görev yapan Yasemin Gültekin Çocuklar ve Şiddetsiz İletişim, Çocuklar ve Felsefe konuları ile yakından ilgilenmektedir. İlkokul Düzeyinde Çatışma Çözümü ve Akran Arabuluculuk Programı uygulamaları yapmaktadır. Eskişehir Gelişim Vakfı Yönetim Kurulu üyesi ve Öğretmen Ağı Değişim Elçisidir.


Betül Aydın Hakkında

1983 Ankara doğumlu olan Betül Aydın, lisans eğitimini 2005 yılında Hacettepe Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini ise  2018 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nde tamamladı. 14 yıl boyunca farklı okullarda sınıf öğretmenliği yapan Aydın, halen Bolu Koç İlkokulu'nda çalışıyor.


 

 

 

Tarih
2020-02-14 18:00 - 20:30
Konum
Bolu Abant İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm ve Otelcilik Uygulama Oteli
Tabaklar Mahallesi / Cumhuriyet Caddesi
No:101
Merkez / Bolu, 14100
╲╱