GERİ

ÖĞRETMENİM İÇİN ŞİDDETSİZ İLETİŞİM

Aralık 25, 2019

Saat: 18:30-20:00

Öğrenci, veli, idare ve öğretmenler arasındaki temel iletişim problemlerini nasıl aşabiliriz?

Öğretmenden Öğretmene atölyelerinin yenisi, “Öğretmenim İçin Şiddetsiz İletişim”, 25 Aralık Çarşamba günü Ege Çağdaş Eğitim Vakfı Genel Merkezi’nde, 18:30 - 20:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Öğretmenin kendisiyle bağ kurması ve öğrencilerin tarafından bakabilme gücünün gelişmesi üzerine beraber çalışacağımız atölyenin yürütücülüğünü Değişim Elçisi Zeliş Kurt, moderatörlüğünü ise Değişim Elçisi Cansu Öztürk üstlenecek. 

Öğretmenden Öğretmene, öğretmenlerin ilgi ve uzmanlık alanlarından, bireysel ve mesleki becerilerinden yola çıkarak geliştirdikleri ve kendi iyi örneklerini meslektaşları ile paylaştıkları atölyelerdir. Atölye, branş ya da deneyim fark etmeksizin tüm öğretmenlerin katılımına açık ve ücretsizdir. Atölyeye katılım kontenjanla sınırlıdır. Lütfen başvurmayı unutmayın. 

 

Zeliş Kurt Hakkında

2001-2005 yılları arası Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde okudu. 2005-2008 yılları arası ilk görev yeri olan Bitlis/Tatvan’a atandı. Birçok sivil toplum kuruluşunda gönüllü çalışmalar yürüttü. 2015 yılında Orman Okulları ve Sınıf Dışı Eğitim çalışmalarına katılarak çocuklarla ve öğretmenlerle çalışmalar yapmaya başladı.

 

Cansu Öztürk Hakkında

Konya Ereğli İvriz Anadolu Öğretmen Lisesi’ni bitirdikten sonra lisans eğitimini 2017’de TED Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde tamamladı. Halen bir özel okulun Psikolojik Danışmanı olarak çalışan Öztürk, ebeveyn-çocuk ilişkisi üzerine çalışmalar yapmakta ve drama alanında kendini eğitmektedir.



 

Tarih
2019-12-25 18:30 - 20:00
Konum
Ege Çağdaş Eğitim Vakfı Genel Merkez
Şair Eşref Bulvarı
Huzur İş Hanı / No: 27 / 2 K: 7
Montrö / İzmir, 35210
╲╱