GERİ

ÇOCUKLARLA FELSEFE NASIL YAPILIR?

“Çocuklarla Felsefe Nasıl Yapılır?” başlıklı Öğretmenden Öğretmene atölyede, felsefi sorgulama ve üretmeye yönelik deneyim ve uygulama örnekleri üzerinde çalıştık. Yürütücü Değişim Elçisi Aytekin Kılınç'a, Moderatör Değişim Elçisi Ahmet Öztabak'a ve katılan herkese teşekkürler.

 

Aytekin Kılınç Hakkında:

Aytekin Kılınç, 1973 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini yine aynı şehirde tamamladı. 1998 yılında Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Aynı yıl, Felsefe Öğretmeni olarak Denizli’ye atandı. Halen Güzel Sanatlar Lisesi’nde Felsefe Öğretmeni olarak çalışmakta. 2018 yılında Eğitim Yönetimi, Denetimi ve Planlaması alanında yüksek lisans yaptı. ÖRAV kısmi zamanlı eğitimcisi ve P4C çocuklarla Felsefe Eğitimen Eğitimcisidir. Kılınç, takım, öğrenci ve yöneticilik koçlukları, insan hakları eğitimleri vermektedir. Doğaya, tarihe ve kültürel mirasa meraklı olan ve üretmeyi en büyük erdem gören Kılınç, eğitim alanındaki değişimleri ve yenilikleri takip eden bir öğrenme yoldaşıdır.

Ahmet Öztabak Hakkında
1992 yılında Denizli de doğdu.2006 yılında Denizli Hakkı Dereköylü A.G.S.L müzik bölümünü kazanıp, yan flüt ve piyano enstrümanlarında eğitim aldı. 2014 yılında Denizli Pamukkale Üniversitesi Müzik Öğretmenliğinden mezun oldu. Üniversite öğrenciliği sırasında Orff Schulwerk ile tanışıp birçok seminerde Türk ve Yabancı eğitmenlerde çalışma fırsatı buldu. Çeşitli gruplarda yan flüt ve saksafon ile, üniversite topluluklarında korist olarak konser ve turnelere katıldı. Çeşitli tiyatro oyunlarında oyuncu, müzisyen ve yönetmen olarak görev aldı. 2015-2019 yılları arasında Denizli Final Kolejlinde müzik öğretmeni olarak görev yaptı. Şu anda aynı kurumda müdür yardımcısı olarak çalışmaktadır.

 

Tarih
2019-12-07 09:30 - 16:30
╲╱