GERİ

SİBER GÜVENLİK VE SOSYAL MEDYA KULLANIMI

Aralık 3, 2019

Saat: 18:30-20:00

Sosyal medya, artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Peki, dijital dönüşümün hızla sürdüğü günümüz dünyasında, siber güvenliğimizi sağlayabiliyor muyuz? 

“Siber Güvenlik ve Sosyal Medya Kullanımı” başlıklı Karşılaşmalar etkinliği, her gün saatlerimizi geçirdiğimiz sosyal medya platformlarında ve diğer dijital ortamlarda güvenliğimizi nasıl sağlayabileceğimize odaklanacak. Onur Baygıner’in konuşmacı ve Değişim Elçilerinden Güney Gözen’in moderatör olacağı etkinlik, 3 Aralık Salı günü saat 18.30-20.00 arasında, İstanbul’daki Öğretmen Ağı Mekanı’nda. 

Karşılaşmalar, öğretmenlerin ya da farklı disiplinlerden kişilerin, ilham veren bir konuşma yaptığı ve katılımcılarla soru-cevap bölümü içeren etkinliklerdir. Etkinlik herkesin katılımına açık ve ücretsizdir ancak katılım kontenjanla kısıtlıdır. Lütfen kaydolmayı unutmayın! 

 

Onur Baygıner Hakkında

2009 yılında Ankara Başkent  Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bitiren Onur BAYGINER, 2009 yılında Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Adalet Bölümünden Önlisans Derecesi almıştır. 2009 -2014 yılları arasında çeşitli Lise, Ortaokul ve yaygın eğitim kurumlarında bilgisayar, Programlama ve tasarım dersleri öğretmeni ve idareci olarak çeşitli görevler almıştır. 2015 - 2017 yılları arasında Kağıthane ve Bayrampaşa İlçeleri Fatih Projesi Koordinatörü olarak görev yapmıştır. 2017 yılından beri İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Fatih Projesi ve Siber Güvenlik başta olmak üzere Eğitim Teknolojileri ile ilgili değişik projelerin yürütücülüğünü, öğretmen eğitimciliğini ve Proje Koordinatörlüğünü yapmaktadır.

 

Güney Gözen Hakkında

Gazi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği mezunu olan Gözen bir müddet özel sektörde eğitim yöneticiliği yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığında çalışmaya başlamıştır. Halen Bahçeşehir Abdi İbrahim Ortaokulunda İngilizce Öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Kişisel gelişimini önemsemekle beraber; İstanbul University Guivenere Project Tablio Bootcamp (Eğitimde Tablet ve Dijital Materyal Uygulamaları), Destination Imagination DI Takım Sorumluluğu Eğitimleri, ABD Büyükelçiliği "Making English Come Alive Project", Yabancı Dilin Kültürel Farklılığı Olan Öğrencilere Öğretimi gibi proje ve eğitimlerle eğitsel sürecini devam ettirmektedir.

 

 

Tarih
2019-12-03 18:30 - 20:00
Konum
Öğretmen Ağı
Hacımimi / Serdar-ı Ekrem Caddesi
No:30/C
Beyoğlu/İstanbul, 34425
╲╱