GERİ

EZBERİMDE DEĞİL HOCAM!

Kasım 30, 2019

Saat: 13:00-16:00

Öğrenciler için kalıcı ve işlevsel bir öğrenmeyi nasıl mümkün kılabiliriz? 

Düşünme becerileri, aktif öğrenme yöntemleri, Tasarım Odaklı Düşünme metodolojisi, Cornell yöntemi, oyun ve etkinliklerle zenginleştirilmiş, beceri odaklı ve ezberden uzaklaştıran ders tasarımları oluşturmak üzerine beraber üreteceğimiz Öğretmenden Öğretmene atölyeye davetlisiniz. Değişim Elçisi Esin Yılmaz yürütücülüğündeki “Ezberimde Değil Hocam!” başlıklı atölye, 30 Kasım Cumartesi 13:00 - 16:00 saatleri arasında gerçekleşecek. 

Öğretmenden Öğretmene, öğretmenlerin, ilgi ve uzmanlık alanlarından, bireysel ve mesleki becerilerinden yola çıkarak geliştirdikleri ve kendi iyi örneklerini meslektaşları ile paylaştıkları atölyelerdir. Etkinlik, branş ya da deneyim fark etmeksizin tüm öğretmenlerin katılımına açık ve ücretsizdir ancak katılım kontenjanla sınırlıdır. Lütfen başvurmayı unutmayın! 

 

Esin Yılmaz Hakkında

1982 yılında Sinop’ta doğdu. 1999 yılında Sinop Anadolu Öğretmen Lisesinden, 2003 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Sinop’ta başladığı görevine İstanbul’da devam etmektedir. Halen Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Sosyal Bilgiler Eğitimi alanında yüksek lisans yapmakta ve AUZEF sistemi ile Sosyal Hizmetler bölümünde okumaktadır. Öğretmen Ağı Değişim Elçisi ve Eğitimde Kalite ve İşbirliği Platformu’nda eğitim danışmanıdır. Dezavantajlı bölgeler ve çocuklar için farkındalık yaratmak adına projelerde ve sivil toplum kuruluşlarında gönüllü çalışmalarına devam etmektedir. Tasarım odaklı düşünme, aktif öğrenme ve düşünme becerilerini geliştirme yolları, oyun ile öğrenme, barışçıl ve kapsayıcı eğitim konularında çalışmakta ve derinleşmek için öğrenme yolculuğuna devam etmektedir.

 

Tarih
2019-11-30 13:00 - 16:00
Konum
Öğretmen Ağı
Hacımimi / Serdar-ı Ekrem Caddesi
No:30/C
Beyoğlu/İstanbul, 34425
╲╱