GERİ

ÇİZGİSİZ FİLM

Kasım 30, 2019

Saat: 16:00-16:45

Çocuklar, başkasının hakkına saygı göstermeyi, grupta kendini ifade etmeyi, bir grubun üyesi olmayı, karar vermeyi ve daha birçok beceriyi oyun yolu ile öğrenir. Öğrenme ortamlarında çocukların karar süreçlerine dahil olmaları ve kendilerini ifade edebilmeleri için oyu,  en önemli araçlardan biridir. 

Öğretmen Ağı’nın uzun soluklu programlarından biri olan Yaratıcı Problem Çözme Programı bünyesinde Arzu İşbilir Acer, Beyzanur Yıldırım, Ersin Kilçibüyük, İsa Karaoğlu, Nuran Uçan ve Sibel Kaya’nın bulunduğu Uzaydaki Kararsızlar Grubu tarafından “Öğrencilerin karar alma süreçlerine katılımını sağlayan oyunlarda rol almalarını nasıl sağlayabiliriz?” sorusuna cevap olarak “Çizgisiz Film” uygulaması geliştirildi. Uygulama, Sibel Kaya’ın moderatörlüğünde katılımcılarla paylaşılacak. “Çizgisiz Film” uygulaması ile tanışmak isteyen herkes, 30 Kasım saat 16:00-16:45 saatleri arasında Tokat Yazmacılar Hanı Butik Otel’de gerçekleştirilecek olan Deneyim Paylaşımı’na davetli.

Deneyim Paylaşımı, Öğretmenlerin, ortak bir tema etrafında duygu ve düşüncelerini, görüş ve deneyimlerini, gözlemlerini ve sınıf içi pratiklerini aynı çemberde paylaştıkları etkinliklerdir. Etkinlik herkesin katılımına açık ve ücretsizdir, ancak katılım kontenjan ile kısıtlıdır. Lütfen başvurmayı unutmayın!

 

Sibel Kaya Hakkında

Tokat Fevzi Çakmak Ortaokulu’nda çalışan Sibel Kaya, 1980 yılında Malatya’da doğdu. 2003 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 15 yıldır Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yapıyor. Toplumsal cinsiyet eşitliğini kendisine kaygı edinen Sibel Öğretmen bu eşitliği sağlamanın ancak öğretmenlerin değişiminden geçtiğine inanıyor. Öğretmen Ağı’yla 2016 yılında katıldığı Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’nda tanıştı. Edebiyatla ilgilenen Sibel Öğretmen iki çocuk annesidir.

 

 

Tarih
2019-11-30 16:00 - 16:45
Konum
Yazmacılar Hanı Butik Otel
Kabe-i̇ Mescid
Tokat Merkez/Tokat, 60200
╲╱