GERİ

KARARIM PARMAK İZİM KADAR ÖZELDİR!

Kasım 30, 2019

Saat: 13:00-13:45

Eğitim ortamlarında çocuğun görüşlerini özgürce ifade edebilmesi, görüşlerinin ciddiye alınması ve çocuğun kendini doğrudan etkileyen karar alma süreçlerine katılabilmesi, hem temel bir hak hem de eğitim süreçlerini ve ortamlarını olumlu yönde dönüştüren bir süreç. Bu süreçte öğrenci katılımının anlamlı biçimde hayata geçmesi için çocuğun bulunduğu öğrenme ortamına kendini ait hissetmesi önemli adımlardan biri.

Öğretmen Ağı’nın uzun soluklu programlarından biri olan Yaratıcı Problem Çözme Programı bünyesinde Aynur Yağmur, Cennet Özkamçı, İbrahim Yıldırım, İlknur Türk ve Lilifer Selen ’nin bulunduğu Grup Vitamin tarafından “Öğrencilerin kendilerini okula ait hissetmelerini nasıl sağlayabiliriz?” sorusuna cevap olarak “Kararım Parmak İzimdir” uygulaması geliştirildi. Uygulama, İbrahim Yıldırım’ın moderatörlüğünde katılımcılarla paylaşılacak. “Kararım Parmak İzimdir” uygulaması ile tanışmak isteyen herkes, 30 Kasım saat 13:00-13:45 saatleri arasında Tokat Yazmacılar Hanı Butik Otel’de gerçekleştirilecek olan Deneyim Paylaşımı’na davetli.

Deneyim Paylaşımı, Öğretmenlerin, ortak bir tema etrafında duygu ve düşüncelerini, görüş ve deneyimlerini, gözlemlerini ve sınıf içi pratiklerini aynı çemberde paylaştıkları etkinliklerdir. Etkinlik herkesin katılımına açık ve ücretsizdir, ancak katılım kontenjan ile kısıtlıdır. Lütfen başvurmayı unutmayın!

 

İbrahim Yıldırım Hakkında

1979 yılında Tokat’ta dünyaya gelen Yıldırım, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Matematik Öğretmenliği ve GOP Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği mezunudur. Yüksek lisansını, Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamladı. 8 yıl köy okulunda görev yaptıktan sonra 3 yıl

okul müdürlüğü yapan Yıldırım, okul müdürlüğü görevinden ayrılarak tekrar sınıf öğretmeni olarak Tokat’ta görev yapmaya başladı. 2012 yılında matematiği oyunlaştırmak üzere yaptığı Matematik Oyun Parkı Projesi ile 2013 yılında eğitim-öğretimde yenilikçilik ödülü aldı. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’nda ve Yerel Çalıştay’da  sunum yapan

Yıldırım, aynı zamanda STEM eğitici eğitmenidir. 3 boyutlu modelleme ve oyunlaştırma alanında projelerini sürdüren Yıldırım, Öğretmen Ağı Değişim Elçisi olarak gönüllü çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Tarih
2019-11-30 13:00 - 13:45
Konum
Yazmacılar Hanı Butik Otel
Kabe-i̇ Mescid
Tokat Merkez/Tokat, 60200
╲╱