GERİ

TEKNOLOJİ ÇAĞINDA DİJİTAL DENGE

20 Kasım'da TEGV Van Feyyaz Tokar Eğitim Parkı ev sahipliğindeki "Teknoloji Çağında Dijital Denge" başlıklı Deneyim Paylaşımı'nda bir aradaydık. Yürütücüler Tuğba Şengül ile Hazal Kartalkanat'e, moderatör Değişim Elçisi Serkan Emre'ye ve katılan herkese teşekkürler!

 

Tuğba Şengül Hakkında

1996 yılında İstek Vakfı Belde Koleji'nden mezun oldu. Yüksek öğrenimini İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünde tamamladıktan sonra, reklamcılık lisansüstü eğitimi aldı. 

2006 yılında Şengüller Holding ve Holding’e bağlı şirketlerin iletişim departmanını kurdu.  Kurumun ve grup içinde yer alan markaların pazarlama iletişimi faaliyetlerini başarıyla yürüten Şengül, halen mobil iletişim sektörünün 43 yıllık markası Şengüller A.Ş.'nin Yönetim Kurulu üyesidir.

2018’de, toplumun dengeli dijitalleşmesi konusunda sosyal fayda üretmek üzere Dijital Denge sosyal girişimini kuran Tuğba Şengül; günümüzde toplumsal sorunlardan biri olan teknolojinin sağlıklı kullanımı konusunda farkındalık yaratmak ve kalıcı çözümler üretmek amacıyla çalışmalar yürütmektedir.

 

Hazal Kartalkanat Hakkında

2016’da Koç Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldu. Lisans yıllarında ortaya çıkan çocukların zihinlerine olan merakı dolayısıyla yine aynı üniversitesi Gelişim Psikolojisi alanında yüksek lisans gerçekleştirdi. Tezi için çocuklarda dil, beden ve bellek etkileşimleri üzerine bir araştırma yürüttü. Yüksek lisans eğitimi sırasında TEGV’de 1 sene gönüllülük yaptı. 2019’un başından beri Dijital Denge ekibinde ve proje koordinatörü olarak çalışıyor. Dengeli teknoloji kullanma alışkanlığa için farklı popülasyonlara yönelik eğitici içerikler üretiyor ve çalışmalar yürütüyor. 

 

Serkan Emre Hakkında

1980 yılında Tunceli’de doğan ve ilk ve ortaokulu Tunceli’de okuyan Serkan Emre, Anadolu Üniversitesi Görsel Sanatlar Bölümü Resim İş Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. Emre, Öğretmen Ağı’nın Değişim Elçilerindendir. Van İpekyolu Tunca Uras Ortaokulu'nda Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni olarak görev yapmaya devam eden Emre, bir yandan da Hayal Gücü Merkezi’nin uygulamalarını gerçekleştirmektedir.

Tarih
2019-11-20 18:00 - 20:00
Konum
TEGV Van Feyyaz Tokar Eğitim Parkı
Eminpaşa
Van, 65040
╲╱