GERİ

KÖY AKADEMİSİ RÜYASI

Kasım 13, 2019

Saat: 19:00-21:00


Orman Pedagojisi ile Duvarsız Sınıflar Özgür Çocuklar Projesi’nden yola çıkarak geliştirilen “Köy Akademisi Rüyası” başlıklı Deneyim Paylaşımı, köy çocuklarının ve köy halkının sosyo ekonomik ve sosyo kültürel gelişimine destek olmayı hedefliyor. Değişim Elçilerinden Zeliş Kurt ve Cansu Öztürk’ün moderatörlüğü üstleneceği etkinlik, 13 Kasım Çarşamba günü saat 19.00-21.00 arasında Ege Çağdaş Eğitim Vakfı ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Deneyim Paylaşımı, Öğretmenlerin, ortak bir tema etrafında duygu ve düşüncelerini, görüş ve deneyimlerini, gözlemlerini ve sınıf içi pratiklerini aynı çemberde paylaştıkları etkinliklerdir. Etkinlikler herkesin katılımına açık ve ücretsizdir, ancak katılım kontenjan ile kısıtlıdır. Lütfen başvurmayı unutmayın!


Zeliş Kurt Hakkında:

2005 Abant İzzet Baysal Ünivesitesi Sınıf Öğretmenliğinden mezundur.Köy okulunda çeşitli projeler yürütmektedir.Duvarsız Sınıflar Özgür Çocuklar,Kadın Değişir Toplum Değişir,Annemle Atölye Saatim projelerinden bazılarıdır.Kendini gönüllü olarak tanımlayan Kurt,birçok STK 'da yer alır.Projeler ve STK gönüllülük süreçleriyle AKS Education'ın organize ettiği "Küresel Öğretmen Ödül Komitesi"nin yaptığı değerlendirmede 2019 yılının "En iyi öğretmenleri'' arasında gösterilmiştir.

 

Cansu Öztürk Hakkında:

Konya Ereğli İvriz Anadolu Öğretmen Lisesini bitirdikten sonra lisans eğitimini 2017’de TED Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde tamamladı. Halen bir özel okulun Psikolojik Danışmanı olarak çalışan Öztürk, ebeveyn-çocuk ilişkisi üzerine çalışmalar yapmakta ve drama alanında kendini eğitmektedir.

 

 

Tarih
2019-11-13 19:00 - 21:00
Konum
Ege Çağdaş Eğitim Vakfı Eğitim Salonu
Şair Eşref Bulvarı Huzur İş Hanı No: 27 / 2 K: 7
Konak/İzmir, 35210
╲╱