GERİ

1 ÖĞRETMEN 1 KARİKATÜRİST: TÜRKÇE EĞİTİMİNDE KARİKATÜR - HAYDİ KARİKATÜR ÇİZELİM!

Farklı disiplinlerden uzmanların bir araya geldiği ‘1 Öğretmen 1 Disiplin’ atölye serisinden 1 Öğretmen 1 Karikatürist: Türkçe Eğitiminde Karikatür - Haydi Karikatür Çizelim!  atölyesinde, iki alan arasındaki köprüleri kurdu, Türkçe eğitimindeki kazanımları sürece dayalı ve eğlenceli bir hale dönüştürüldü.

 

Elif Üzdü Töz

27 Eylül 1989'da Bandırma'da doğdu. 2010'da karikatürist Serdar Günbilen, Nuray Köksal Çiftçi’nin yardımlarıyla çizgilerle tanıştı. 2011'de Eskişehir Karikatürcüler Derneği’ndeki karikatüristlerin desteğiyle çizgi dünyasına girdi. İlk karikatürü Leman Mizah dergisinde yayınlandı. Lama Mizah, Bayraklı Mizah ve Gerçek Gazetesi'nde çizdi. 2016'da İzmir'de “Yaşar Kemal Portre Karikatürleri” sergisine dahil edildi. Yayına hazırlanan Döpiyes Mizah Dergisi'nin kadrosunda yer almakta ve 80'lerde çıkan Orkinos Mizah Dergisi’ni tekrar çıkarmak için çalışmalarına devam etmektedir.

 

Dilek Karaçelik

1978 Iğdır’da doğdu. "Fark Yaratan Eğitim" kitabında yer aldı. Classloom’da yazdı. “Oyna-Öğren”  projesiyle MEB’in "En İyiler" kitabına girdi. "Eğitimde En İyiler" ödüllerinde "Yılın En Sıradışı Öğretmeni" kategorisinde finalist oldu. Sosyal medyada ''Eğitim Konuşmaları'' isimli sayfanın düzenleme ekibinde yer aldı. MEB ve UNESCO işbirliğiyle düzenlenen Finansal Okuryazarlık ve KÖK Çalıştayı’nda bulundu. MEB Güncellenen Müfredat Programı Tanıtım Çalıştayı’na katıldı. EDK ve EGK‘da sunum yapmıştır.

 

 

Tarih
2019-11-09 13:00 - 16:00
Konum
Bandırma Doğa Koleji
600 Evler
Bandırma / Balıkesir, 10200
╲╱