GERİ

EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ İLE ÖLÇME DEĞERLENDİRME SÜRECİNE ÖĞRENCİ KATILIMI

"Eğitim Teknolojileri ile Ölçme Değerlendirme Sürecine Öğrenci Katılımı" başlıklı Deneyim Paylaşımı etkinliğinde, hata yapmaktan korkmayan, eksiklerini eğlenerek belirleyebilen ve kendine güvenen bireyler yetiştirmenin yollarını tartıştık. Yürütücü Ahmet Canbaz'a, moderatör Emrem Gürses Yaka'ya, etkinliğe ev sahipliği yapan Withco Coworking'e ve katılan herkese teşekkürler!

 

Ahmet Canbaz Hakkında

1987 yılında Denizli’de doğan Canbaz, ilk ve orta öğrenimini Denizli’nin Çal ilçesinde tamamladı. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü’nden 2011 yılında mezun oldu. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Tiyatro Topluluğu bünyesinde, birçok tiyatro oyununda görev aldı. 2015 yılında 9 Eylül Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünde yüksek lisans programını bitirdi. Eğitim ile ilgili çeşitli sertifika programları ve konferanslara katılan Canbaz, 2018 yılında dünyadaki en büyük yaratıcılık organizasyonu olarak kabul edilen Destination İmagination Türkiye Denetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. Ahmet Canbaz şu anda İTÜ GVO Özel İzmir Okulları’nda Türkçe Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Emrem Gürses Yaka Hakkında

1975 yılında Ankara’da dünyaya gelen Yaka, ilkokulu Ankara ve Diyarbakır’da tamamladı. Ortaokul ve liseyi Kırklareli Anadolu Lisesi’nde bitirdikten sonra, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Türkoloji Bölümü’nden mezun oldu. 1997 yılında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak atandı. 21 yıllık meslek hayatına hâlen İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nde mesleğine devam etmektedir. Yaka, ICF Eğitim Koçluğu ve ICF İlişki Koçluğu yapmaktadır.

 

Tarih
2019-11-02 18:00 - 20:00
Konum
İKSV Alt Kat
Çınarlı / 1572 Sokak
No:33
Konak / İzmir, 35110
╲╱