GERİ

EĞİTİMDE MÜZİK VE DRAMA KULLANIMI

Atölye, 27 Ekim Pazar günü, 11:00 - 15:00 saatleri arasında, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve dayanışma Merkezi Seminer Salonu’nda; Değişim Elçisi Ramazan Özkan yürütücülüğünde ve Selcen Tuğba Aktaş moderatörlüğünde gerçekleşti. Atölyede Orff uygulamaları, tarihi, amacı ve hedefleri ile Orff yaklaşımıyla hazırlanmış Matematik ve Hayat Bilgisi ünitelerinden örnek ders anlatım uygulamaları paylaşıldı.


Ramazan Özkan Hakkında

1985 Kırşehir doğumlu. Mesleğinde 11’inci yılını dolduran Özkan, şu an Eskişehir'de bir ilkokulda Psikolojik Danışman olarak görev yapmakta. Oyun Terapi, Orff Schulwerk Pedagojisi ve Öğrenme Stilleri konularına ilgi duyuyor ve bu konularda çocuklarla çalışıyor. Müziğin, dramanın ve oyunun eğitimin olmazsa olmazı olduğu düşünen Özkan, bu konularda öğretmenlerin uygulayabilecekleri ders içerikleri geliştirmeye çalışıyor.

Selcen Tuğba Aytaş Hakkında

1991 yılında Eskişehir’de doğdu. İlk ve orta öğretimini Eskişehir’de, lisans eğitimini Giresun Üniversitesi’nde tamamladı. Ankara’da başladığı mesleğine 5 yıldır TED Eskişehir Özel İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak devam etmektedir. Sosyal-duygusal beceriler üzerine çalışmaktan keyif almakta ve drama alanında kendini geliştirmektedir. Ayrıca pek çok sivil toplum kuruluşunda gönüllü faaliyetlerde yer almaktadır.

 

Tarih
2019-10-27 11:00 - 15:00
Konum
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi Seminer Salonu
İstiklal Mahallesi / Şair Fuzuli Caddesi
No:40/5 (Tedaş Karşısı Halkbank Üstü)
Odunpazarı/Eskişehir, 20040
╲╱