GERİ

AYNI DİLİ KONUŞMAK

Empatik düşünme becerisini geliştirmek ve problem çözmede şiddetsiz iletişimden yararlanmak üzere, ‘Eğitimde Sistem Düşüncesi’ araçları ile tanıştığımız "Aynı Dili Konuşmak" başlıklı Öğretmenden Öğretmene atölyede 26 Ekim 2019'da bir aradaydık. Atölye yürütücüleri Değişim Elçileri Lütfiye Koçoğlu ve Hamide Tıpırtın'a, atölyeye ev sahipliği yapan Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı'na ve katılan herkese teşekkürler.

Lütfiye Koçoğlu Hakkında

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümden mezun oldu. 2016 yılından bu yana Özel PEV Okullarında Sınıf Öğretmeni olarak görev yapıyor. Eko-Okullar Programı kapsamında çalışmalar yürütmekte olan Koçoğlu, Eğitimde Sistem Düşüncesi uygulayıcılığının yanı sıra öğrencilerin bireysel farklılıklarını merkeze alan "Farklılaştırılmış Öğretim”i sınıfında uyguluyor. Öğretmen Ağı Değişim Elçisi olmasının yanısıra, ÇDD Yaratıcı Drama Liderliği programına devam ediyor.

Hamide Tıpırtın Hakkında

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Eğitimine Adnan Menderes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sınıf Eğitimi yüksek lisans programında devam ediyor. Özel PEV Okulları’nda Sınıf Öğretmeni olarak görev yapan Tıpırtın, üniversite yıllarında bu yana gönüllülük faaliyetlerine birçok sivil toplum kuruluşunda devam ediyor. Farklılaştırılmış öğretim, ESD araçlarını sınıfa taşıyor ve Değişim Elçisi olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

 

 

 

Tarih
2019-10-26 13:00 - 17:00
Konum
Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı
Merkezefendi / Sümer Mahallesi
No:116 / Çal Caddesi
Denizli Merkez / Denizli, 20040
╲╱