GERİ

DOĞA İLE BULUŞMA ZAMANI

Kent hayatında git gide doğadan uzaklaşıyoruz. Halbuki doğada vakit geçirmek hem içinde yaşadığımız dünyayı tanımamızı, hem de problem çözme becerilerimizin gelişmesine katkı sunuyor. Doğa ile bağımızı yeniden keşfe çıkmak için "Doğa ile Buluşma Zamanı" başlıklı Deneyim Paylaşımı etkinliğinde bir aradaydık. Yürütücü Çiğdem Yılmazkaya'ya, moderatör Useyyid Gökçen, etkinliğe ev sahipliği yapan ENKA Okulları Adapazarı'na ve doğa ile buluşmak için katılan herkese teşekkürler.

 

Çiğdem Yılmazkaya Hakkında

İlkokul hayatının bir kısmını İstanbul'da bir kısmını Sakarya'da tamamladı. Lisede de İstanbul Sakarya arasında eğitimi bölündü. 2006 yılında Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra 4 yıl İstanbul'da çeşitli özel okullarda çalıştı. Hayatı genellikle İstanbul Sakarya arasında taşınmalarla geçti. 2010 yılında tekrar Sakarya'ya taşınarak Adapazarı Enka Okulları'nda çalışmaya başladı. 2016 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyoloji lisansını tamamladı. Felsefe, sosyolojik çalışmalar, masallar ve hikayeler, çocuk edebiyatı ve oyunlar ile ilgileniyor.

Useyyid Gökçen Hakkında

İlkokul ve ortaokulu Ankara'da, lise eğitimini Türkmenistan'da tamamladı. 2004 yılında ODTÜ İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nü bitirdi. Aynı yıl Adapazarı'na yerleşerek ENKA İlkokulu'nda İngilizce öğretmenliği, ardından yabancı diller bölüm başkanlığı yaptı. Eğitimde teknoloji kullanımı, eğitim programları, çocuk edebiyatının dil öğretiminde kullanımı üzerine çalıştı. Bir doğa, hayvan ve çocuk sever olarak üçünü buluşturmak için fırsatlar yarattı. 2 çocuk babası ve bir maraton koşucusu olan Useyyid Gökcen, 2018'den beri müdür yardımcılığı yapmaktadır.

 

Tarih
2019-10-22 17:00 - 18:30
Konum
Adapazarı ENKA Okulları
Dağdibi
Adapazarı/Sakarya, 54100
╲╱